Bestilling af maskiner

Tecnovaps dampvaskere og Duplex gulv- og rulletrappevaskere

Nye bestillinger

Kontakt sælger for at få hjælp med råd og tip om, hvilken maskiner der er den rette til det påtænkte anvendelsesområde.

Gentagelsesbestilling

For at bestille flere maskiner til samme anvendelsesområde som tidligere er det tilstrækkeligt at maile art. nr. tilorder[a]tecnovap.se med oplysning om kundenummer alternativt navn på virksomhed og referencepersonens telefonnummer og mailadresse samt evt. anden leveringsadresse, referencenummer eller andre relevante oplysninger.

Bestilling af tilbehør

f.eks. slanger, børster og kemiske produkter

Nye bestillinger

Mail art. nr. til order[a]tecnovap.se med oplysning om CVR-nr., virksomhedens navn, faktureringsadresse, referenceperson med oplysning om navn, mailadresse og telefonnummer, eventuelt anden leveringsadresse og mailadresse for fakturaer. 
Hvis du er i tvivl om, hvilket tilbehør som passer til maskinen, så kontakt sælgeren for at få hjælp til at finde ud af, hvilket tilbehør der kan vælges imellem.

Gentagelsesbestilling

For at bestille nyt tilbehør bedes art. nr. mailet til order[a]tecnovap.se med oplysning om kundenummer, alternativt navn på virksomhed og referencepersonens telefonnummer og mailadresse samt evt. anden leveringsadresse, referencenummer eller andre relevante oplysninger.

Bestilling af reservedele

for at reparere maskiner og tilbehør, der er i stykker

Nye bestillinger

Mail art. nr. til reservdelar[a]tecnovap.se med oplysning om CVR-nr., virksomhedens navn, faktureringsadresse, referenceperson med oplysning om navn, mailadresse og telefonnummer, eventuelt anden leveringsadresse og mailadresse for fakturaer. Art. nr. findes ved at angive art. koden i søgefeltet midt på siden og derefter vælge aktuel sprængskitse. Sprængskitsen efterfølges af en reservedelsliste, hvor hver position på tegningen svarer til det aktuelle art. nr. Alle maskiner har et typeskilt, som sidder enten under maskinen eller nederst på maskinens bagside. For at finde frem til art. nr. på tilbehør skal du se på tilbehørssiden og sammenligne med billederne.

Gentagelsesbestilling

Mail art. nr. til reservdelar[a]tecnovap.se med oplysning om kundenummer alternativt navn på virksomhed og referencepersonens telefonnummer og mailadresse samt evt. anden leveringsadresse, referencenummer eller andre relevante oplysninger. Art. nr. findes ved at angive art.koden i søgefeltet midt på siden og derefter vælge aktuel sprængskitse. Sprængskitsen efterfølges af en reservedelsliste, hvor hver position på tegningen svarer til det aktuelle art. nr. Alle maskiner har et typeskilt, som sidder enten under maskinen eller nederst på maskinens bagside. For at finde frem til art. nr. på tilbehør skal du se på tilbehørssiden og sammenligne med billederne.

Service og reparationer

udføres også på vores eget værksted

samt på en række serviceværksteder rundt om i Norden

Her er der et kort med kontaktoplysninger til alle vores serviceværksteder.

 

Mindste ordreværdi

Bemærk, at der tillægges et ekspeditionsgebyr på bestillinger med en nettoordre på under SEK 500 pr. ordremodtager. Ved ordremodtager forstås enten order[a]tecnovap.se (til bestilling af maskiner og tilbehør) eller til reservdelar[a]tecnovap.se (til bestilling af reservedele).

 

Med en ångtvätt tillgodoses alla behov av rengöring inom livsmedelsindustrin likväl som inom tillverkningsindustrin

Ånga för rengöring inom industrin

Livsmedel, verkstad och industri

Ångtvättar är effektiva för oljiga och trånga utrymmen

 

Ånga rengör transportband, rulltrappor, rullband utan demontering

Rengör t.ex. transportband och rulltrappor med ånga

Specialapplikationer

För rengöring av rullband m.m.

 

Många olika sorters sanering kan utföras med en ångtvätt

Effektiv sanering med ånga

Sanering

Mögel, ohyra, tuggummi och andra tuffa problem löses med en ångtvätt

 

Vill du ha mer information om

ångtvättar

eller fri konsultation?


Vi svarar på dina frågor och hjälper dig till rätt ångtvätt för just dina behov.

Kontakta oss för en ångtvätt från Tecnovap